Anmeldelser

9,0
Anmeldelseskarakter

Pointfordeling

Rengøring
9,4
Komfort
8,6
Overnatningsstedets beliggenhed
8,7
Faciliteter
8,8
Personale
9,6
Værdi
9,1

Anmeldelser

    Ulrik Sørensen
    dk

    Anmeldelseskarakter

    10
    26. februar 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Erling Holm Nielsen
    dk

    Anmeldelseskarakter

    9,2
    11. august 2017

    Anbefalelsesværdigt!

    Måske lidt besværlig indtjekning, men ikke noget stort problem
    Lækkert værelse, dejlige senge, rigtig god morgenmad
    Pernille
    dk

    Anmeldelseskarakter

    10
    28. juli 2017
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Anita Vivian Lindgaard
    dk

    Anmeldelseskarakter

    9,2
    27. juli 2017
    Et lille hyggeligt pensionat, som ligger på vej op til Hexentanzplats. Morgenmaden var super. Flink personale. Værelset har en fin udsigt op til bakkerne. Der er trapper op, så måske ikke så egnet for gangbesværede.
    Jørgen
    dk

    Anmeldelseskarakter

    9,2
    11. august 2016

    Super personligt og hyggeligt ophold i pensionatet

    Alt fra rengøring, opredning, modtagelse til morgenmadsanretning var personligt, omhyggeligt og super fint!!
    ClaudiaT
    de

    Anmeldelseskarakter

    7,9
    18. maj 2018
    Very friendly and helpful staff. Delicious breakfast
    Marta
    de

    Anmeldelseskarakter

    10
    10. maj 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Ca Way
    de

    Anmeldelseskarakter

    9,2
    9. maj 2018

    Great stay with a spacious, clean and comfortable room

    The room was quite spacious and we enjoyed the breakfast with local sausages. Extraordinary was the spacious balcony where we enjoyed the afternoon sun. The host was nice and gave us some suggestions for restaurants and sightseeing.
    de

    Anmeldelseskarakter

    8,8
    8. februar 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Lars
    dk

    Anmeldelseskarakter

    9,6
    22. juli 2017

    Good value for money.

    Very good breakfast.
    makem
    gb

    Anmeldelseskarakter

    10
    29. juni 2017

    Pension to stay again andagao

    Nothing not to like.
    Best Pension we have stayed in in Germany and surrounding countries. Use of the kitchen was a geat bonus.
    Graham
    gb

    Anmeldelseskarakter

    9,6
    26. maj 2017

    Bad Suderode ideal loacation for the Harz and HSB

    Nothing it was great
    Very friendly and helpful owner and good breakfast. First I have stayed in Bad Suderode on my trips to the Harz=, but will do so next time. Two good restaurants with 200 m of hotel ideal for evening meal
    Family
    de

    Anmeldelseskarakter

    8,8
    17. november 2016

    Famliy weekend out of town.

    Kebbie
    us

    Anmeldelseskarakter

    7,5
    23. august 2016
    Wasn't expecting the stairs. 3 women lots of luggage on the 3rd floor
    Clean and quiet
    Hannelore
    de

    Anmeldelseskarakter

    8,8
    28. juli 2016

    Very good for a one night stay.

    I found the bed not comfortable
    Very welcoming and friendly. Excellent breakfast.